Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
45 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
1 timer
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Pistasjbrød 32

Prøv våre aldeles nydelige pistasjbrød! Består av en uslåelig kombinasjon av pistasjnøtter, marsipan og hvitsjokolade, med et lite hint av lime. For å oppnå et lekkert resultat har vi pyntet dem med hakkede pistasjnøtter. 

 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 32 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Hakk pistasjnøttene fint med en kniv eller i en foodprosessor. Elt sammen marsipan, pistasjnøtter, limesaft og raspet limeskall. Tilsett melis etter smak og til konsistensen er fin. Sett massen kaldt inntil videre.
  2. Del massen i ca. 32 like store biter og trill til små brød med hånden. Smelt sjokoladen etter anvisning på pakken, og dypp marsipanbrødene i sjokoladen. Bruk gjerne en gaffel til dette. Legg brødene på et stykke bakepapir for tørk. Dryss på med hakkede pistasjnøtter innen sjokoladen stivner helt.

Produkter brukt i oppskriften