Pistasjbrød 32
Prøv våre aldeles nydelige pistasjbrød! Består av en uslåelig kombinasjon av pistasjnøtter, marsipan og hvitsjokolade, med et lite hint av lime. For å oppnå et lekkert resultat har vi pyntet dem med hakkede pistasjnøtter.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 32 stk.
- 50 g grønne, usaltede pistasjnøtter
- 3 ts fint revet limeskall
- 4 ss limesaft
- melis
- hakkede pistasjnøtter til pynt
Slik gjør du
Keep screen on
-
Hakk pistasjnøttene fint med en kniv eller i en foodprosessor. Elt sammen marsipan, pistasjnøtter, limesaft og raspet limeskall. Tilsett melis etter smak og til konsistensen er fin. Sett massen kaldt inntil videre.
-
Del massen i ca. 32 like store biter og trill til små brød med hånden. Smelt sjokoladen etter anvisning på pakken, og dypp marsipanbrødene i sjokoladen. Bruk gjerne en gaffel til dette. Legg brødene på et stykke bakepapir for tørk. Dryss på med hakkede pistasjnøtter innen sjokoladen stivner helt.