Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
15 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
25 minutter
Vurder denne oppskriften

3 av 5 stjerner basert på 4 anmeldelser

Sjokolademandler 125

Sjokolademandler er en enkel og god lørdagsgodt man kan kose seg med til en god film. Legges de en flott krukke eller serveringsskål vil den også fungere som god snacks å sette frem når gjestene kommer. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 125 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Sett ovnen på 185 °C. Finn fram en stekeplate med bakepapir. Ha mandlene utover stekeplaten, og stek dem i ca. 12 minutter. Avkjøl mandlene etter steking.
  2. Temperer den mørke sjokoladen. Se under fanen Den søte skolen for hjelp til temperering av sjokolade, eller les på baksiden av sjokolade-innpakningen.
  3. Ha mandlene i sjokoladen. Legg deretter mandlene adskilt på et bakepapir. La sjokoladen stivne.
  4. Ha sjokolademandlene i en bolle/skål. Sil kakaopulver over sjokolademandlene. Hell sjokolademandlene i en pen serveringsskål og de er klare til servering.

Produkter brukt i oppskriften