Kransekake med nøtter 25
Prøv herlig kransekake med nøtter. En nydelig liten godbit rullet i hakkede hasselnøtter og toppet med deilig sjokolade. En superenkel oppskrift som består av kun tre ingredienser.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 25 stk.
- 100 g hasselnøtter (hakkede)
-
100 g eller ODENSE Mørk Sjokolade
Slik gjør du
Keep screen on
-
Trill kuler av kransekakemassen til passende størrelse. Rull kulene deretter i hakkede hasselnøtter. Legg dem på et bakepapirkledd stekebrett og trykk dem litt på toppen slik at de ser ut som småkaker. Stekes på 200° C i ca. 10 minutter til de er gylne.
-
La småkakene avkjøles. Temperer sjokoladen. Se Den Søte Skolen for tips til hvordan lykke med temperering. Ha sjokoladen i et kremmerhus eller en pose og klipp et lite hull og pynt småkakene.