Kokos & bringebærkake 8
Denne flotte kokos & bringebærkaken er ikke så vanskelig å lage som det kan se ut til! Kaken har en saftig krem, toppet med marsipan, sjokolade og friske bær.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 8 personer
- 1 pakke sukkerbrød (3 stk.)
- 250 g bringebær (frosne)
- 2 dl melis
- 2,50 dl kremfløte
- 1 dl kremfløte
- 50 g kokosflak
Slik gjør du
Keep screen on
-
Mos bringebærene og rør i mlis. Pisk 2,5 dl fløte til krem og vend i de moste bringebærene.
-
Kjevle marsipanlokket litt tynnere langs kanten. Skjær kakebunnene til Ø 20 cm. Legg en kakebunn på et kakefat og fordel halvparten av bringebærkremen på bunnen. Gjenta prosessen en gang til og legg til sist en kakebunn på toppen. Dynk gjerne kakebunnene med litt melk eller juice innen kremen legges på. Legg marsipanlokket på kaken, og fold marsipanen som er til overs tilbake opp og rundt kaken.
-
Hakk den hvite sjokoladen og smelt den under omrøring i 1 dl varm kremfløte. Avkjøl. Etter avkjølingen fordeles sjokoladekremen på toppen av kaken, og dryss med kokos og litt revet hvit sjokolade. Sett kaken kaldt til sjokoladen har stivnet. Legg på friske bringebær før servering.