Pavlova med nougat og bær 10
Ute etter den perfekte Pavlovaen til 17. mai? Her har du den! Denne herlige kaken har en krem av nougat og bær, som gjør kaken kjempegod og frisk på smak. Pynt etter eget ønske, og bruk gjerne bildene som inspirasjon
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 10 personer
- 200 g melis
- 3 eggehviter
- 5 dl kremfløte
- 500 g bær (friske)
Slik gjør du
Keep screen on
-
Bland melis og raspet marsipan med en stavmikser eller i blender. Pisk eggehviten stiv og vend forsiktig inn blandingen med melis og marsipan.
-
Fordel marengsen i to kakeformer med stekepapir, og stek de ved 125° C i ca. 45 minutter. Avkjøl på en rist.
-
Pisk fløten til krem og rør inn bærene og nougaten.
-
Legg halvparten av kremen på en av marengskakene, legg på neste lag og fordel resten av kremen på toppen.
-
Legg på friske bær på toppen, og dryss på med litt revet nougat. Server kaken!