Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
20 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
45 minutter
Vurder denne oppskriften

4 av 5 stjerner basert på 9 anmeldelser

Glutenfri bananmuffins 16

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 16 stk.

  • 150 g kokosolje
  • 150 g rørsukker
  • 3 egg (str. L)
  • 2 bananer (store)
  • 3 dl kokosmel
  • 2 dl rismel
  • 1 ts natron
  • 2 ss gresk yoghurt
  • 150 g

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Rør sammen rørsukker og kokosolje, og pisk i eggene - ett av gangen til en jevn masse.
  2. Mos bananene og rasp marsipanen på et rivjern, og rør dette inn i eggemassen til en kremet masse. Vei opp de tørre ingrediensene og rør i vekselsvis med yogurten.
  3. Fordel massen i smurte muffinsformer. Stekes ved 175 °C varmluft i ca. 25 minutter.
  4. Avkjøl og dryss på med melis og servèr!

Produkter brukt i oppskriften