Skogsbærmuffins med marsipan 24
Smakfulle muffins med en fin kombinasjon av marsipan i deigen, og friske bær på toppen. Supre for en deilig sommerdag i solen
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 24 stk.
-
Marsipanbunn
- 400 g sukker
- 300 g egg (ca. 5 stk.)
- 200 g hvetemel
-
Skogsbærkaketopp
- 250 g bær (blandede)
- 75 g sukker
- 50 g smør i terninger
- 0,25 ts kanel (malt)
- 0,25 ts vaniljesukker
- 75 g hvetemel
Slik gjør du
Keep screen on
-
Rasp marsipan i en skål og bland med sukker. Rør inn eggene - ett av gangen. Tilsett hvetemelet til slutt og rør massen sammen.
-
Fordel massen i 24 smurte muffinsformer og legg friske bær på toppen.
-
Topping: Bland sammen ingrediensene. Dette blir en tørr og klumpete masse som til slutt fordeles over bærerne. Stek muffinsen midt i ovnen ved 180 °C i ca. 30 - 35 minutter.