Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
10 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
15 minutter
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Grillet pannekaker med jordbær og marsipan 4

Vi nordmenn elsker å grille - og hvorfor ikke også grille desserten? Her finner du oppskrift på grillede pannekaker med jordbær og marsipan, fra Odense.

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 4 stk.

  • 4 Store, tynne dessertpannekaker (bak dem selv eller kjøp dem ferdigbakte)
  • 500 g jordbær (friske)
  • 4 kuler vaniljeis eller jordbæris

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Raps marsipanen over ferdig kjøpte pannekaker, eller lag de selv. Skjær noen store jordbær i skiver og legg de på den ene halvdelen. Fold pannekakene to ganger og stek de på begge sider over grillen
  2. Anrett den varme pannekaken på en tallerken, og legg på en kule med vaniljeis.
  3. Sprøy på litt bringebærsaus eller legg på litt nyrørt syltetøy og servèr med det samme.

Produkter brukt i oppskriften