Fylte marsipanegg med appelsin og kakao 16
Tre ting som hører hjemme i alle påskefeiringer: marsipanegg, appelsin og kakao! Med disse ingrediensene er påskestemningen garantert.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 16 stk.
-
300 g
-
Fyll
- 1 ts kakao
- 0,25 appelsin - saften af
Slik gjør du
Keep screen on
-
Fyll: Lag en fordypning i marsipanen og hell appelsin og kakao i. Elt det sammen til en masse.
-
16 egg: Del marsipanen i 16 – 20 like store biter og trill stykkene til kuler. Skjær kulene midt over og trykk en liten fordypning i hver halvdel. Legg en ts. appelsin/ kakaofyll i den ene halvdelen og sett sammen kulen igjen. Snurr den litt rundt i hendene for å "samle" den igjen.
-
Trill kulene til egg og dypp egget i smeltet hvit sjokolade etter anvisning på pakken. Dekorer eggene med smeltet mørk sjokolade.