Påske-cookies 20
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 20 stk.
- 150 g hvetemel
- 0,50 dl melis
- 125 g smør
- 1 eggeplomme
-
Pynt
- farvet glasur
-
Slik gjør du
Keep screen on
-
Bland mel, raspet marsipan og melis i en bolle. Smuldre smøret inn i blandingen, og elt deigen sammen med eggeplommen.
-
Rull ut deigen og stikk ut små runde kaker med et en utstikksform eller et glass. Rull kakene enkeltvis en anelse tynnere så de får samme fasong som egg, hvis du bruker et rundt glass til å stikke ut med. Legg kakene på en stekeplate med stekepapir og stek de ved 190° C i ca. 7-8 minutter.
-
Avkjøles på stekerist etter steking. Smelt hvit sjokolade etter anvisning på pakken, og smør på et lag på toppen av kakene med en pensel.
-
Pynt kakene med farget melisglasur. La barna være med og la deres fantasi få fritt spillerom.