Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
1 timer
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Påske-cookies 20

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 20 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Bland mel, raspet marsipan og melis i en bolle. Smuldre smøret inn i blandingen, og elt deigen sammen med eggeplommen.
  2. Rull ut deigen og stikk ut små runde kaker med et en utstikksform eller et glass. Rull kakene enkeltvis en anelse tynnere så de får samme fasong som egg, hvis du bruker et rundt glass til å stikke ut med. Legg kakene på en stekeplate med stekepapir og stek de ved 190° C i ca. 7-8 minutter.
  3. Avkjøles på stekerist etter steking. Smelt hvit sjokolade etter anvisning på pakken, og smør på et lag på toppen av kakene med en pensel.
  4. Pynt kakene med farget melisglasur. La barna være med og la deres fantasi få fritt spillerom.

Produkter brukt i oppskriften