Påskeegg med karamell-krokant 8
Du er bare 4 ingredienser unna å lage disse utrolige påskeeggene med karamell-krokant! Disse fristelsene er knasende gode.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 8 stk.
- 120 g sukker
- 100 g mandler
Slik gjør du
Keep screen on
-
Smelt sukker i en kjele og tilsett 100 g hakkede mandler. Bland godt. Når sukkeret begynner å få farge heller du blandingen ut på et stykke bakepapir og lar det avkjøle. Når det har stivnet hakkes krokanten i små biter. Legg litt av det til side til pynt.
-
Elt marsipanen sammen med den hakkede karamell-krokanten. Del marsipanen i 8 like store stykker og trill til egg.
-
Temperer sjokoladen over vannbad. Ha eggene på et bakepapir og overtrekk dem med sjokoladen. Dryss over den knuste karamell-krokanten før sjokoladen stivner. Oppbevares i lufttett beholder i kjøleskapet.