Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
20 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
50 minutter
Vurder denne oppskriften

4 av 5 stjerner basert på 3 anmeldelser

Påskeegg med karamell-krokant 8

Du er bare 4 ingredienser unna å lage disse utrolige påskeeggene med karamell-krokant! Disse fristelsene er knasende gode. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 8 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Smelt sukker i en kjele og tilsett 100 g hakkede mandler. Bland godt. Når sukkeret begynner å få farge heller du blandingen ut på et stykke bakepapir og lar det avkjøle. Når det har stivnet hakkes krokanten i små biter. Legg litt av det til side til pynt.
  2. Elt marsipanen sammen med den hakkede karamell-krokanten. Del marsipanen i 8 like store stykker og trill til egg.
  3. Temperer sjokoladen over vannbad. Ha eggene på et bakepapir og overtrekk dem med sjokoladen. Dryss over den knuste karamell-krokanten før sjokoladen stivner. Oppbevares i lufttett beholder i kjøleskapet.

Produkter brukt i oppskriften