Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
1 timer
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 4 anmeldelser

Påskeegg med nougat og lakris 15

Oppskrift på smakfulle og lekre påskeegg med nougat og lakris. Disse kan enkelt pyntes og utformes akkurat som man måtte ønske. En perfekt aktivitet for hele familien i påsken. Nyt påsken med hjemmelaget konfekt fra Odense.

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 15 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Del marsipanen i 15 like store stykker og trill til kuler.
  2. Bland nougaten med lakrispulver og del i 15 like store stykker.
  3. Lag en fordypning i hver marsipankule og fyll med lakrisnougat.
  4. Fordel marsipanen rundt kulene og form/trill til eggeform mellom håndflatene.
  5. Smelt sjokoladen etter anvisning på pakken, og dypp marsipankulene i sjokoladen og legg på et stykke bakepapir til tørk. Dryss på med krymmel innen sjokoladen tørker helt.

Produkter brukt i oppskriften