Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
1 timer
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 6 anmeldelser

Påskeegg med nougat og Mix Knas 15

Her får du oppskriften på deilige og enkle påskeegg med nougat og vår helt egen Odense Mix Knas-pynt! Marsipan, nougat og Mix Knas blandes sammen til små kuler. Eggene blir deretter belagt med mørkt belegg eller sjokolade, og dekorert med støv og striper av lys eller mørk sjokolade.

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 15 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Del nougaten i 15 like store biter.
  2. Lag en fordypning i hvert stykke nougat og fyll ca. 10 stk. Bland inn Knas-kuler.
  3. Del marsipanen i 15 like store biter, trykk dem flate, og legg nougatbitene i midten.
  4. Form marsipanen rundt nougatbitene, og form/rull til en eggeform mellom håndflatene eller i en eggerull (40 cm).
  5. Dekk eggene med temperert mørk sjokolade.
  6. Dekorer med Odense glitterstøv 

Produkter brukt i oppskriften