Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
20 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
50 minutter
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 2 anmeldelser

Påskeegg med nougat og Polly nøttegodt 12

Oppskrift på herlige påskeegg med nougat og Polly nøttegodt er en uslåelig kombinasjon. Denne vil absolutt falle i smak hos både store og små. Nyt påsken med hjemmelaget konfekt fra Odense.

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 12 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Del marsipanen i 12 like store skiver og trill til kuler.
  2. Kutt kjøleskapskald nougat i 12 like store biter. Knus Polly Nøttegodt i mindre biter eller bruk vanlige peanøtter. Lag en fordypning i hver kule og fordel nougaten og nøtter i fordypningen. Fold marsipanen over fordypningen og trill kulene til eggefasong med hånden.
  3. Smelt sjokoladen etter anvisning på pakken, og dypp eggene i med bruk av en gaffel. Legg over på et stykke bakepapir for tørking. Pynt gjerne med ekstra knuste nøtter eller lit Maldonsalt før sjokoladen stivner helt.

Produkter brukt i oppskriften