Påskeegg med nougatkrønsj 10
Disse påskeeggene er lette å lage og smaker himmelsk! Perfekt å lage sammen med barna, eller servere til gjester i påsken.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 10 stk.
- 50 g brente mandler
-
litt smeltet ODENSE Hvit Bakesjokolade
- litt finhakkede brente mandler til pynt
Slik gjør du
Keep screen on
-
Hakk de brente mandlene grovt. Legg litt av det til side slik at du har litt til pynting av eggene. Bland mandlene med nougat og trill 10 små kuler som er formet som egg. Sett dem på en tallerken i fryseren i 20-30 min., eller til de er frosne.
-
Del marsipanen i 10 stykker og trykk dem flate. Når nougateggene er frosne former du marsipanen rundt hvert av eggene.
-
Temperer den mørke og den hvite sjokoladen over vannbad hver for seg. Ha eggene på et bakepapir og trekk eggene med den mørke sjokoladen. Ha den hvite sjokoladen i en sprøytepose og lag dekorative mønstre på eggene som vist på bildet. Hvis du har mye hvit sjokolade til overs kan du trekke noen av eggene med hvit sjokolade og pynte med mørk. Dryss over med de hakkede, brente mandlene før sjokoladen stivner.
-
La sjokoladen sette seg og server dem kjølig rett fra kjøleskapet.