Påskeegg med sitronlikør 12
Oppskrift på smakfulle og lekre påskeegg med sitronlikør. Nyt påsken med denne herlige konfekten.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 12 stk.
- 0,50 dl Limoncello (sitronlikør)
- 1 ts revet sitronskall
- 1 dl melis
-
200 g
- 1 ts revet sitronskall til pynt
Slik gjør du
Keep screen on
-
Marsipanen og knas sammen sammen med Limoncello (eller en annen sitronlikør), raspet sitronskall og melis. Form marsipanen til 12 egg med hendene og sett de på et stykke med bakepapir. Bruk gjerne litt melis på hendene når du former marsipanen til egg.
-
Smelt sjokoladen etter anvisning på pakken, og dypp eggene i sjokoladen og legg de tilbake på bakepapiret. Pass på å dryppe sjokoladen godt av før du legger de tilbake på papiret. Bruk gjerne en gaffel ved dypping.
-
Smelt den hvite sjokoladen etter anvisning på pakken, og fyll sjokoladen i en sprøytepose. Sprøyt på tynne striper med hvit sjokolade på eggene når den mørke sjokoladen er stivnet litt. Dryss på med litt raspet sitronskall innen sjokoladen stivner helt.