Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
20 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
50 minutter
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Påskeegg med skogsbær 8

Hva med å lage nydelige påskeegg med skogsbær til årets påskegjester? Perfekte å ha med på tur eller servere til kaffegjestene. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 8 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Skogsbærkompott: Skogsbær og sukker kokes opp sammen. La det småkoke i 2-3 minutter, deretter avkjøler du det.
  2. Skogsbærmarsipan: Elt sammen marsipan og 2 ss skogsbærkompott. Deretter dypper du det i hvit, smeltet, temperert sjokolade. Pynt så med frysetørrede bjørnebær og hasselnøtt.

Produkter brukt i oppskriften