Bringebærkaker med marsipanhjerter 8
Server bringebærkake med marsipanhjerte til din kjære på valentinsdagen. Denne tar kun 20 minutter, og vil vinne hjerte til mottakeren!
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 8 stk.
- 1 pakke sukkerbrød (3 stk.)
-
Marsipanhjerter
- g konditorfarge (rød)
- melis
-
Fyll
- 125 g bringebær
- melis
- 250 g mascarpone
- 1,50 dl kremfløte
Slik gjør du
Keep screen on
-
Del kakebunnen i to, og stikk ut 16 hjerter i bunnene med en utstikksform i et hjerte á ca. 8 cm. Dekorér halvparten av hjertene med smeltet hvit sjokolade på toppen.
-
Bland marsipanen med litt rød konditorfarge og melis. Del marsipanen i 8 like store deler og trill ut i 8 lange tynne pølser og form dem til hjerter. Legg hjertene på toppen av sjokoladen før sjokoladen er helt stivnet.
-
Bland bringebær og revet marsipan sammen med en stavmikser eller i en foodprosessor. Tilsett mascarpone og rør godt sammen. Smak til med melis. Hell i fløten og pisk til kremen er tykk og luftig. Fordel kremen på resten av hjertebunnene og legg de dekorerte hjertene på toppen.