Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
20 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
20 minutter
Vurder denne oppskriften

0 av 5 stjerner basert på 0 anmeldelser

Bringebærkaker med marsipanhjerter 8

Server bringebærkake med marsipanhjerte til din kjære på valentinsdagen. Denne tar kun 20 minutter, og vil vinne hjerte til mottakeren! 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 8 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Del kakebunnen i to, og stikk ut 16 hjerter i bunnene med en utstikksform i et hjerte á ca. 8 cm. Dekorér halvparten av hjertene med smeltet hvit sjokolade på toppen.
  2. Bland marsipanen med litt rød konditorfarge og melis. Del marsipanen i 8 like store deler og trill ut i 8 lange tynne pølser og form dem til hjerter. Legg hjertene på toppen av sjokoladen før sjokoladen er helt stivnet.
  3. Bland bringebær og revet marsipan sammen med en stavmikser eller i en foodprosessor. Tilsett mascarpone og rør godt sammen. Smak til med melis. Hell i fløten og pisk til kremen er tykk og luftig. Fordel kremen på resten av hjertebunnene og legg de dekorerte hjertene på toppen.

Produkter brukt i oppskriften