Red Velvet kake med softis 12
Søt Red Velvet kake med softis hører til på kjærlighetens dag, men kan også passe alle andre dager i året.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 12 stk.
- 125 g smør
- 125 g sukker
- 2 egg (str. M/L)
- 100 g bringebær (moste)
- 125 g hvetemel
- 1 ss kakao
- 1 ts bakepulver
- 0,50 dl skummet kulturmelk
- 1 ss konditorfarge (rød)
- 1 l vaniljeis
-
Små sjokoladehjerter laget av 100 g smeltet ODENSE Hvit Bakesjokolade
Slik gjør du
Keep screen on
-
Rør smør og sukker til det får en bløt konsistens. Tilsett revet marsipan og rør til kremet konsistens. Pisk eggene adskilt og rør moste bringebær i.
-
Sikt hvetemel, kakao og bakepulver og rør det inn i deigen. Rør sist inn kjernemelk og konditorfarge og fordel deigen i muffinsformer.
-
Bak dem ved 175 °C i 20-25 min, og avkjøl på en rist.
-
Hell den smeltede sjokoladen i en sprøytepose, klipp et lite hull i sprøyteposen og sprøyt den ut som små hjerter.
-
Rør vaniljeisen til softis og hell den på toppen. Drys deretter frysetørret bær. Pynt til slutt med hjerte og server straks.