Romantisk marsipansushi 2
Romantisk marsipansushi er en kreativ og flott dessert. Form marsipanen som hjerter, og bruk spisepinner til å dyppe i flytende sjokolade. Det ser luksuriøst ut, men er kjempelett å få til.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 2 personer
- 1 kurv jordbær (friske)
- 1 pakke blåbær (friske)
Slik gjør du
Keep screen on
-
Skjær jordbærene i 1/4 stykker. Deretter rulles marsipanen til en jevn avlang pølse. Del den opp i 10 stykker, som deretter deles igjen i 2, slik at du har 20 mindre stykker marsipan. Hvert stykke rulles til en kule, hvor de formes som dråper med håndflatene. Sett 2 dråper sammen og form dem som et hjerte.
-
Sjokoladen hakkes med en kniv. 1 liter vann kokes opp, gryten tas av og en skål settes i. Smelt 2/3 av sjokoladen oppi. Når sjokoladen er smeltet, tas skålen opp av vannbadet, og den siste 1/3 sjokolade tilsettes under omrøring.
-
Den smeltede sjokoladen helles opp i en liten skål og serveres med jordbær, blåbær, marsipanhjerter og japanske spisepinner.