Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
20 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
1,5 timer
Vurder denne oppskriften

0 av 5 stjerner basert på 0 anmeldelser

Valentinhjerter 10

Valentinhjerter er perfekt å gi som valentinsgave. Legg denne deilige konfekten av Odense Marsipan i en eske, strø litt roseblader rundt og pakk det inn. Romantisk og kjempegodt

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 10 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Rull marsipanen til du får en rett avlang pølse. Del opp i 10 stykker, som deretter deles inn i 2 igjen. Det vil si at du nå har 20 mindre stykker marsipan.
  2. Hvert enkelt stykke rulles til en kule, deretter former du kulene til dråper.
  3. Sett sammen to dråper, slik at de til sammen former et hjerte. Dette gjør du med alle dråpene.
  4. Dypp hjertene i smeltet sjokolade og legg dem på en bakeplate med bakepapir. La dem størkne et avkjølt sted (ikke kjøleskapet) i ca. 1 time. Til slutt pynter du hjertene med smeltet nougat.

Produkter brukt i oppskriften