Vertinnegaven 2
En flott vertinne fortjener en flott gave! Denne vakre kreasjonen viser kjærlighet til enhver som får den.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 2 personer
-
Hjerter
-
Jordbær
- jordbær (friske)
-
ODENSE Hvit Bakesjokolade (revet) til pynt
-
Roser
- 2 ss melis
- konditorfarge (rød)
-
Konfekt
- 50 g hasselnøttkjerner
Slik gjør du
Keep screen on
-
Hjerter: Marsipan deles i 10 stykker, form stykkene som 2 små dråper og sett de sammen to og to. Dypp hjertene i smeltet hvit sjokolade og legg de på en stekeplate med stekepapir.
-
Jordbær: Jordbærene dyppes i smeltet lys sjokolade og pyntes med litt revet hvit sjokolade.
-
Roser: Marsipanen eltes sammen med litt rød konditorfarge og 2 ss. melis. Rull massen ut på en tynn plastikkpose og stikk ut med et eggeglass. 3-5 stykker legges på rekke og rulles sammen.
-
Konfekt: Overtrekkssjokoladen smeltes over vannbad. Hasselnøttene hakkes fint og ristes i en panne i ca. 5 minutter. Marsipanen rulles tynt ut på en plastikkpose og skjæres i 4 brede strimler på 4 cm hver. Pensle strimlene med ca. 2/3 av den smeltede overtrekkssjokoladen og dryss med de ristede hasselnøttene. Legg strimlene oppå hverandre innen det størkner. Skjæres i 8 stykker og pensles med den resterende 1/3 av den smeltede overtrekkssjokoladen. La det størkne i ca. 5 minutter og del stykkene i trekanter.
-
Legg konfektbitene i en pen skål eller kurv med cellofan rundt, så har du den fineste gaven!