Enkle kransekakestykker 20
Her har du oppskriften på de enkleste og lekreste kransekakestykke som er klare på null komma niks. Form og pynt dem etter egen fantasi og server til familie og venner. Perfekt til kaffekoppen!
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 20 stk.
- 2 ss melis
- 0,50 stk. eggehvite eller lidt vand til glasur
Slik gjør du
Keep screen on
- Slå på ovnen på 200°C.
- Kutt ca. 3 cm fra spissen av sprøyteposen.
- Trykk massen ut i små former eller i ca. 5 cm lange stenger. Glatt eller form evt. stengene med fingrene fuktet i vann.
- Stek kransekakestengene på midterste rille i ovnen i ca. 10 min., til de er gylne på toppen.
- Smelt sjokoladen i mikrobølgeovnen eller over vannbad.
- Dypp de avkjølte kransekakestykkene i smeltet sjokolade.
- Rør inn melis i glasuren med eggehvitene, og ha glasuren i en beholder laget av et stykke bakepapir. Pynt kransekakestengene med glasur sprayet i sikksakkmønster.