Mini-kransekakecupcakes 20
Kransekakene er velegnet til mange festlige anledninger. Server for eksempel disse fine mini-kransekakecupcakes på nyttårsaften, når klokken slår tolv, og champagnekorkene popper ut.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 20 stk.
- 125 g sukker
- 125 g smør + litt til formen
- 2 egg
- 50 g hvetemel
- melis til pynt
Slik gjør du
Keep screen on
-
Pisk smør og sukker luftig.
-
Riv marsipan på den grove siden av et rivjern. Tilsett marsipanen og pisk det sammen. Tilsett eggene et av gang, mens du fortsatt pisker.
-
Tilsett mel og fyll massen i 18-20 smurte mini muffinsformer. Bak kakene ved ca. 175 ° C i 15-20 minutter. Ta kakene ut av ovnen og la dem kjøle seg ned i formene.
-
Skru ovnen opp på 200 ° C. Sprøyt små topper av kransekakemasse oppå kakene og bak dem ytterligere 10-15 minutter i den varme ovnen, eller til kransekaken er gjennombakt.
-
Server de små og søte mini-kransekakemuffinsene ved stuetemperatur med et dryss av melis.