Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
1 timer
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Mini-kransekakecupcakes 20

Kransekakene er velegnet til mange festlige anledninger. Server for eksempel disse fine mini-kransekakecupcakes på nyttårsaften, når klokken slår tolv, og champagnekorkene popper ut.

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 20 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Pisk smør og sukker luftig.
  2. Riv marsipan på den grove siden av et rivjern. Tilsett marsipanen og pisk det sammen. Tilsett eggene et av gang, mens du fortsatt pisker.
  3. Tilsett mel og fyll massen i 18-20 smurte mini muffinsformer. Bak kakene ved ca. 175 ° C i 15-20 minutter. Ta kakene ut av ovnen og la dem kjøle seg ned i formene.
  4. Skru ovnen opp på 200 ° C. Sprøyt små topper av kransekakemasse oppå kakene og bak dem ytterligere 10-15 minutter i den varme ovnen, eller til kransekaken er gjennombakt.
  5. Server de små og søte mini-kransekakemuffinsene ved stuetemperatur med et dryss av melis.

Produkter brukt i oppskriften