Glutenfrie bananpannekaker 12
Bananpannekaker er en favoritt hos mange – og med god grunn. De tar kort tid å lage, kan lages uten sukker og gluten (som her), og de smaker fantastisk. En deilig snack for hele familien. Denne oppskriften er med Odense Uten tilsatt sukker, men her kan du også bruke Odense Ekte Marsipan. Her får du oppskriften på superenkle, glutenfrie bananpannekaker, som både kan nytes akkurat som de er, eller med din favoritt-topping.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 12 stk.
- 2 Godt modne bananer
- 3 egg
- 1 dl havregryn
- 1 dl
- 1 ts bakepulver
Slik gjør du
Keep screen on
- Mos bananene godt, og pisk inn de resterende ingrediensene.
- Riv marsipanen, og rør den inn i røren.
- Forvarm en panne og stek små, tykke pannekaker, omtrent en spiseskje røre per stykk.
- Snu pannekakene når de er gyllenbrune på den ene siden.
- Pynt dem med din favoritt-topping
Tips!
Finn flere oppskrifter på pannekaker og vafler her.